Last news in Fakti

26 Ноември, 2017 12:58 1 413 0

ЦСКА изгони скандален нападател

  • цска-
  • белчев-
  • гонене-
  • ангелов-
  • дисциплина-
  • локомотив пловдив

"Няма да разчитам на Милчо Ангелов поне до края на полусезона", отсече Стамен Белчев

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев е изгонил Милчо Ангелов от вчерашната тренировка на тима. Мотивите на специалиста са свързани с лошата дисциплина на нападателя. Той добави, че няма да разчита на играча до края на годината.

"Милчо Ангелов вчера беше отстранен от тренировка заради лоша дисциплина. Най-вероятно до края на полусезона няма да разчитам на него", каза Стамен Белчев.

Относно днешното гостуване на ЦСКА на Локомотив (Пловдив) от 17-ия кръг на Първа лига, Белчев сподели: "Очаквам да покажем по-добро лице от последния мач с Ботев. Всеки противник се опитва да покаже най-доброто срещу нас. Ние сме дразнител за всички. Надявам се с организирана игра и дисциплина да вземем победата. Гледахме мачовете на Локомотив под ръководството на новия им треньор. Имаме някаква представа за тях, но мач с мач не си приличат. Повече ме интересува какво ние ще покажем. Ако сме на нужното ниво, ще излезем победители".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА