27 Ноември, 2017 05:15 3 033 2

Меси: Барселона е по-добре без Неймар

  • барселона-
  • меси-
  • неймар-
  • форма

"Загубихме страхотен футболист в нападение, но това ни накара да играем по-добре в защита", заяви аржентинецът

Звездата на Барселона Лео Меси даде интервю пред "Marca", в което сподели, че каталунците са по-добри без Неймар.

"Напускането на Неймар промени начина ни на игра. Загубихме страхотен футболист в нападение, но това ни накара да играем по-добре в защита", заяви Меси.

"В момента ние имаме страхотен баланс в средата на терена, което ни прави по-добри в дефанзивен план", добави още аржентинецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ATZ

    12 1 Отговор
    Заглавието на статията е изключително подвеждащо и същевременно абсолютно лишено от смисъл :)

    Промяната на начина на игра не означава, че отборът е станал по-добър, а това, че са по-добри в дефанзивен план ще наруши както тактиката (със защита мачове не се печелят, поправете ме, ако греша), така и имиджа им - май отборите, които вкарват повече печелят повече и от реклама...

    Коментиран от #2

  • 2 две греди и автогол

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "ATZ":

    Много си прав! Масова практика е да се пишат подобни подвеждащи заглавия за да се търси някаква провокация или интерес от читателите. А си мисля че Неймар не е чак такъв фактор за отбор като Барса, по-скоро е лигльо а такива играчи често създават повече проблеми отколкото да вършат работа.