26 Ноември, 2017 15:56 1 084 0

Фен стана съдия (ВИДЕО)

  • фен-
  • съдия-
  • слава-
  • норич-
  • престън

Контузия на страничния рефер позволи на привърженик да заеме мястото на четвъртия арбитър

Футболните правила в Англия за пореден път позволиха на фен да получи своите 15 минути слава. Това се случи по време на мача от 19 кръг на Чемпиъншип между Норич и Престън.

В края на срещата по уредбата на стадиона се чу призив за помощ от присъстващ на „Кяроу Роуд“ привърженик, който е правоспособен футболен съдия. Причината беше, че страничен съдия се контузи и беше заменен от четвъртия рефер. Това наложи обръщението към трибуните, за да бъде намерен заместник на резервния арбитър.

На призива отговори един от запалените фенове на „канарчетата“ Дейвид Торнхил, който почти буквално получи своите 15 минути слава. Заради проблемите с контузения съдия се наложи да има продължение на мача от 10 минути.

Торнхил трябваше да облече горнището на анцуга на четвъртия рефер и да остане по дънки край страничната линия. Неговите минути на слава дойдоха, когато по съдийската комуникационна система получи нареждане от главния рефер Тим Робинсън нареждане да покаже 10 минути добавено време.

Това се оказа изключително любопитен ден за Дейвид Торнхил, тъй като в издадената за мача книжна програма той беше дал интервю на страниците, отделени за мнението на феновете.

Самата среща завърши при резултат 1:1. Норич заема 14-о място в класирането на Чемпиъншип с 24 точки. Престън е една позиция по-напред и с две точки повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА