Last news in Fakti

29 Ноември, 2017 01:00 968 0

Азар призна: Скатавам от тренировки

  • азар-
  • тренировки-
  • мачове-
  • сили-
  • челси

"Пазя силите си за мачовете", коментира асът на Челси

Голямата звезда на Челси Еден Азар призна, че не се раздава докрай в тренировките, за да има сили за официалните мачове. През този сезон белгиецът има шест гола и четири асистенции в първенството и в Шампионската лига, оставяйки отлични впечатления с играта си.

"Дали пазя краката си по време на тренировки? Да, да, да! Ако трябва да бъда честен, по време на заниманията не давам всичко от себе си. Не обичам да ме ритат по време на тренировките. И се опитвам да си правя почивки", чистосърдечно призна Азар.

"По време на сезона нямаме много почивки и затова се опитвам да си почивам на тренировките. След това по време на мачовете давам всичко от себе си. Да, ритат ме доста. Понякога ми идва в повече. Ритат ме в глезените, но не се оплаквам, защото това е част от играта."

"Зная, че тялото ми е силно и работя върху него по време на тренировките. Късметлия съм, защото се намирам в добро здраве и се грижа за тялото си колкото се може по-добре", добави техничарят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА