Last news in Fakti

28 Ноември, 2017 13:56 640 0

БФС преговаря с престижни съперници за контроли

  • национален отбор-
  • българия-
  • контрола-
  • бфс-
  • преговори-
  • мондиал 2018

Мачовете ще се състоят на 19 и 27 март

Националният отбор по футбол по всяка вероятност ще изиграе две контроли през първото тримесечие на 2018 година. Те ще се състоят, когато има определени дати от ФИФА за приятелски срещи – 19 и 27 март. Нашите ще премерят сили с финалисти на Мондиала в Русия, както вече го сториха срещу Саудитска Арабия в Лисабон този месец (1:0).

„В момента водим преговори с една федерация, но не искам да разкривам подробности. Както те, така и представителите на другите национални отбори, които ще участват на световното първенство, изчакват жребия на 1 декември. Едва след това ще има конкретика, тъй като е от значение кой в каква група ще попадне. И вече в зависимост от съперниците на Мондиала финалистите ще търсят сходни отбори за провеждането на приятелски мачове. Всъщност, по-вероятно е да изиграем две, а не една контрола през март”, заяви пред БЛИЦ вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА