Last news in Fakti

29 Ноември, 2017 12:58 2 232 2

Напрежение в Лудогорец между Херо и Марселиньо

  • лудогорец-
  • напрежение-
  • скандал-
  • херо-
  • марселиньо

Бразилецът недоволства открито от наставника на тима

Голямата звезда на Лудогорец Марселиньо не одобрява методите на треньора Димитър Димитров и отношенията между двамата са ледени, научи „България Днес“ от свой източник в клуба.

Официално всичко в отбора е наред, „орлите“ са на първо място в първенството и въпреки поражението от Истанбул ББ тимът има шансове да продължи в Лига Европа. Но напрежението между лидера сред играчите и наставника започва да личи. Херо е наясно с качествата на Марселиньо и огромните му заслуги за изстрелването на клуба сред елита на Стария континент. Но бразилецът е вече на 33 години и идеята на треньора е постепенно да налага други играчи на неговия пост.

Херо иска Марселиньо да играе по-малко, но това не се харесва на футболиста. Плеймейкърът желае да бъде на терена непрекъснато, въпреки че футболната му възраст вече е напреднала. Освен това той е сред любимците на собственика Кирил Домусчиев. Босът е наясно, че Златният дъжд, който се изсипва в клуба от участия в евротурнирите, в голяма степен се дължи на Марселиньо.

Футболистът е свикнал със звездния си статут и дори публично коментира тактиката на наставника си. След загубата от „Истанбул ББ“ с 1:2 Марселиньо реагира бурно срещу решението на Херо отборът да играе защитно през първото полувреме.

„Загубихме мача през първото полувреме - коментира тогава халфът, който вкара единствения гол за „орлите“. - Играхме много зле, чакахме другия отбор. Това не е нашият стил. Ние винаги играем напред, с мисъл за победа. Никога не сме играли отзад и да чакаме на контраатака. Дори и срещу ПСЖ не подходихме така. Когато играем атакуващо, мачът е друг - съперникът има страх и респект. Пресирахме много през второто полувреме и те не успяха да играят. Мисля, че ако бяхме започнали така мача, резултатът щеше да е друг.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смок

    4 0 Отговор
    Ха познайте кой ще си ходи?
  • 2 hahaha

    7 0 Отговор
    Прав е Марселиньо. срещу Истанбул играха така, че да загубят.