30 Ноември, 2017 09:38 641 1

Роси: Никога не излизаме да се защитаваме

  • роси-
  • тактика-
  • стил-
  • левски-
  • дунав

"Питайте ръководството дали Обертан ща остане", съветва италианецът

Треньорът на Левски Делио Роси остана доволен от победата с 4:0 над Дунав, с което бе изравнена най-убедителната победа на "сините" от началото на първенството (4:0 над Славия).

Италианецът коментира критиките, че досега отборът му е играл защитно, като каза, че никога не поставя такива цели на играчите си.

"Двата отбора опитваха да се надлъгват в началото на мача. След като отбелязахме гол, мачът стана по-лесен за нас. Отношението на отбора като цяло е с основна заслуга за успеха. Ние не излизаме да играем защитно, но понякога така се получава. Критиките са част от играта - трябва да ги приемем. В някои от предните мачове също можеше да вкараме повече, но нямахме шанс", каза Роси пред Диема Спорт след мача.

Италианецът определи с "горе-долу" играта на Вутов и допълни, че на Мапуку му липсват някои качества, за да играе като крило, но като цяло е доволен от двамата.

Относно бъдещето на звездата Габриел Обертан, наставникът на "сините" посъветва - въпросът да бъде отправен към ръководството на клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГМО продукт

    2 0 Отговор
    Голем си,Роси.....Разбираш я тази игра.Работиш добре.Продължавай така.НЕ ЧЕТИ КОМЕНТАРИ ЗА ТЕБ ПО ПРЕСАТА....Това са писания на хора под твоето професионално ниво