Last news in Fakti

2 Декември, 2017 15:57 2 639 0

Шави: Меси правеше защитниците на Барса луди

  • меси-
  • шави-
  • барселона-
  • тренировка-
  • пуйол-
  • тюрам

"Още когато Лео беше на 16 години си личеше, че е различен", заяви легендата

Легендата на Барселона Шави се върна назад във времето и призна, че е останал смаян от първите стъпки на Лео Меси в редиците на каталунския колос, когато аржентинецът е бил поканен от треньора Франк Рийкард да тренира с първия отбор.

"Тогава вече ми бяха казвали за това дете. Бях предупреден, че това аржентинско дете е много добро. Дори ми бяха казали как се казва, но аз забравих името му. Когато обаче го видях за първи път на тренировка, аз разбрах какво имат предвид за това 16-годишно момче", коментира Шави пред вестник "АС".

"Част от заниманията ни включваха упражнения "един срещу един", в които излизахме срещу Карлес Пуйол, Лилиян Тюрам... Не можех да повярвам какво прави Меси с тях двамата - утвърдени национали, професионални защитници..."

"Даже тогава можеше да се види, че Меси е различен. Беше очевидно, че той има вроден талант, когато излезе лице в лице с противника. Той е бърз, вкарва голове, подава, шутира. Невероятен е", добави испанецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА