5 Декември, 2017 01:00 1 118 0

Рийкард за Меси: Той е Бог!

  • меси-
  • бог-
  • рийкард-
  • хвалба-
  • барселона-
  • иниеста

"Трябва да отдадем заслуженото и на Иниеста", коментира бившият треньор на Барселона

Бившият треньор на Барселона Франк Рийкард беше изненадващ гост по време на вчерашната сутрешна тренировка на каталунския колос. Холандецът посети Лео Меси и компания заедно с малкия си син, а малчуганът не криеше вълнението си от срещата с аржентинския футболен магьосник.

Рийкард остана в историята на Барса като треньорът, при когото започна възраждането в началото на този век. Той изведе отбора до две поредни титли през 2005 и 2006 година, а освен това изведе клуба до втората му европейска титла в историята преди 11 сезона.

"Сега съм изцяло семеен човек и съм щастлив да гледам още един от мачовете на Барселона. Синът ми е на 8 години и мечтата му беше да гледа на живо мач на стадион "Ноу Камп". Меси е Бог за всеки, но трябва да отдадем заслуженото и на Андрес Иниеста. Продължавам да следя всички играчи, те имат страхотни характери", каза Рийкард.

Любопитното е, че единствено Меси и Иниеста работеха с Франк преди неговото напускане през 2008 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА