4 Декември, 2017 16:28 2 798 4

Зауерланд намери съперник на Кобрата

  • зауерланд-
  • пулев-
  • чар-
  • бокс

"Кубрат все още е в топ 3 на света", заявиха промоутърите на българина

Кубрат Пулев не е забравил за Антъни Джошуа и продължава да мисли за потенциален двубой срещу световния шампион в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF) и Световната боксова асоциация (WBA). Това е твърдение на промоутъра на Кобрата Нисе Зауерланд, цитирано от Sky Sports. Също така един от двамата германски братя посочи евентуалния следващ опонент за Пулев - Мануел Чар, макар да говореше предимно хипотетично.

“Кубрат продължава да бъде в топ 3 на боксьорите в тежка категория в момента, така че никой от нас не е забравил за Антъни Джошуа. Естествено, не е ясно дали Джошуа още се интересува от такъв двубой, който би бил много голямо събитие за Пулев, както и за всеки излизащ срещу Джошуа в момента. Той се извиси не само като шампион, но вече е и световна суперзвезда. Доколкото знам, Пулев провежда леки тренировки и в момента планираме следващия му ход.

Естествено, че е много разочарован от проваления мач с Джошуа, който щеше да му донесе много пари. Тъй като Мануел Чар в момента трупа победи, би бил доста добра опция за Пулев, определено”, коментира Зауерланд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Камагри

    23 0 Отговор
    Уредени мачове за пенсионери, кат прибавиш и законните и незаконни залагания, тва Зауерланд е кат казино
  • 2 Све

    8 18 Отговор
    Чест прави на Кубрат , че демонстрира изключителен патриотизъм
    Въпреки недостойното отношение на много дебили
    А дебили у нас не липсват
  • 3 Stefko 88

    11 3 Отговор
    Надявам се ще има време да се откаже....ааа подготви исках да кажа
  • 4 Зигзауерланд

    7 2 Отговор
    В Кеч мания поне хватките са атрактивни останалото е едно и също !
    Ако някой ми посочи други разлики, ще го черпя ;)