Last news in Fakti

5 Декември, 2017 09:27 796 0

Лудогорец е отново на върха в Първа лига

  • лудогорец-
  • дунав-
  • марселиньо

Разградчани се справиха лесно с Дунав

Лудогорец този път не допусна изненада и спечели с 2:0 домакинството си на Дунав (Русе) от 19-ия кръг на Първа професионална лига. И двете попадения бяха дело на Марселиньо, който откри резултата в 34-ата минута, а 120 секунди след това вкара и за втори път. За разлика от загубата с 1:2 от Верея преди дни, сега избраниците на Димитър Димитров бяха с обеца на ухото и не позволиха издънка. "Орлите" доминираха, като пропуснаха да постигнат още по-изразителна победа срещу гостите от Русе.

За домакинството на Дунав Херо даде почивка на някои играчи, съхранявайки ги за мача на истината в четвъртък - гостуването на Хофенхайм от груповата фаза на Лига Европа.

С успеха си "орлите" отново се изкачиха на върха в Първа лига. Лудогорец събра 45 точки, вторият ЦСКА е с 44, а Дунав остава предпоследен с 14 точки. ​


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА