Last news in Fakti

5 Декември, 2017 10:30 770 0

Локо Пловдив ще бие шута на Дани Кики

  • дани кики-
  • локомотив пловдив-
  • акрапович-
  • раздяла

Халфът се разделя с пловдивчани след девет години с екипа на смърфовете

Халфът Дани Кики се разделя с Локомотив (Пловдив), разкри PlovdivDerby. Футболистът е разговарял с шефовете на клуба и му е било съобщено, че старши треньорът Бруно Акрапович няма да разчита повече на него. Кики не попадна в групата на Локо за мача с Верея (Стара Загора).

Кики има прекарани 9 години с екипа на Локомотив в периода от 2006 до 2011 и от 2013 до 2017 година. Първият му треньор е Цветомир Дерменджиев. Той започва в частната академия Ботев 2002 в Пловдив, където треньор му е Марин Бакалов.

През 2004 година, на 16-годишна възраст, халфът преминава в школата на Спартак (Пловдив). През 2006 година, само на 18 години, Дани Кики подписа първия си професионален договор с Локомотив (Пловдив).

Кики прави своя официален дебют в “А” ПФГ срещу Локомотив (София) на 17 септември 2006 г. Шест дни по-късно вкара първия си гол за Локомотив (Пловдив) срещу Черноморец Бургас - София. Той отбелязва гол в 90-ата минута. Резултатът от мача е 6:0 за Локомотив.

След 5 години на “Лаута” подписва с Черноморец (Бургас). Не успява да се наложи, като записва само 2 мача и е освободен през януари 2012 г. На 8 август 2012 той подписва договор с ФК Раковски 2011 за период от 2 месеца.

Той приел да се присъедини към отбора, след като бил поканен от Красимир Манолов – Орела. Вкарва първия си гол срещу Спартак (Пловдив), след като вкарва третия гол и отборът му печели с 3:1 През април 2013 преминава за кратко в Локомотив (София), преди да се завърне на “Лаута”. За “черно-белите” има записани 177 мача, в които отбелязва 22 гола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА