5 Декември, 2017 11:58 690 0

Връчват "Златната топка" на Айфеловата кула

  • златна топка-
  • церемония-
  • връчване-
  • роналдо-
  • айфеловата кула

Кристиано Роналдо фаворит за пето отличие в анкетата

Нетрадиционна церемония за връчване на най-престижната индивидуална награда във футбола – "Златната топка" са подготвили организаторите от "Франс Футбол". Наградата ще бъде връчена в петък на върха на Айфеловата кула в Париж, а водещ на събитието ще бъде бившият френски национал Давид Жинола.

Фаворит е звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо, който спечели титлата в Испания и дублира трофея в Шампионската лига.

Ако Роналдо действително спечели, то това ще бъде неговата пета "Златна топка", с което ще се изравни с рекордьора по този показател Лионел Меси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА