6 Декември, 2017 11:02 1 088 0

Ето го и мистериозния нападател на ЦСКА

  • нападател-
  • меркадо-
  • цска-
  • трансфер

Фейвер Меркадо вече е в София и трябва да подпише с "червените"

27-годишният централен нападател Фейвер Меркадо кацна вчера в София, пише "Тема Спорт". Колумбийският голаджия пристигна, за да подпише договор с ЦСКА. Очаква се днес да премине медицински прегледи и ако всичко е наред, да парафира контракт с "Армейците". Южноамериканецът е цел №1 за подсилване на атаката на тима.

Фейвер Меркадо идва от елитния колумбийски Кортулуа, като е голмайстор в пролетния дял на първенството. За изминалата година е записал общо 37 шампионатни мача и 16 попадения. Силният му крак е левият, висок е 174 сантиметра. Той има договор с Куртулуа до 2020 година, като през септември клубът е платил рекордните в историята си 500 хил. долара за правата му.

Освен него в списъка с наблюдавани от ЦСКА нападатели фигурират още няколко имена. Сред тях са исканият и през лятото Гилерме Делаторе, както и голмайсторът на втора австрийска дивизия Сафейдин Чаби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА