Last news in Fakti

7 Декември, 2017 05:15 1 410 0

Масчерано: Пеп ми каза, че няма да играя за Барса

  • масчерано-
  • барселона-
  • игра-
  • гуардиола-
  • среща

Гуардиола пуснал класическа музика на Масчерано при първата им среща

Защитникът на Барселона Хавиер Масчерано разкри интересни подробности от своя първа среща с бившия си треньор на стадион "Ноу Камп" Пеп Гуардиола, който води Манчестър Сити. Аржентинецът, който не крие желанието си да смени обстановката, бе привлечен от "блаугранас" през 2010 година.

"Гуардиола ме посрещна с класическа музика и една фраза, която никога няма да забравя. Каза ми "Знаеш, че не идваш тук, за да играеш, нали". Отговорих му, че трябва да остане спокоен, защото няма да има проблеми с мен", коментира Масчерано пред El Grafico.

"И това е истината, защото аз съм такъв, макар много хора да ме мислят за различен. С Пеп си говорихме много за футбол в двете години, в които работихме заедно."

"Той ме питаше за Биелса и Висшата лига. Тя винаги е била в главата му, той знаеше, че ще бъде мениджър там. Той работи без почивка и задава въпроси през цялото време", добави Масчерано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА