8 Декември, 2017 12:58 816 1

Кога ще са делата на ЦСКА срещу УЕФА?

  • цска-
  • уефа-
  • дела-
  • обезщетение-
  • лига европа

"Червените" искат да получат обезщетение от централата

Арбитражният съд в Лозана обяви официално датите, на които ще гледа делата на ЦСКА срещу УЕФА. Очаквано това ще се случи на 23 и 24 януари (вторник и сряда) 2018 г. Информацията бе разкрита пред "Тема Спорт" от един от адвокатите, които движат делата на армейците - Първан Първанов.

"Делата срещу УЕФА са две. Тъй като са много близки по съществото си, те се развиват едновременно пред един и същи тричленен арбитражен състав. През септември и октомври беше завършена размяната на писмени защити, след което ЦСКА направи някои допълнителни доказателствени и други искания. На 23 и 24 януари 2018 година са насрочени заседания в Лозана. Ако по някаква причина заседанията бъдат отложени, няма да е по наше желание", обясни Първанов.

Едното дело на ЦСКА срещу УЕФА е по повод решението за отстраняването на клуба от Лига Европа, а другото е за действията преди жребия, когато армейците първо бяха включени в тегленето, но 5 минути преди началото бяха заместени от Дунав. ЦСКА иска да получи и обезщетение от УЕФА. Евентуално решение се очаква в кратки срокове след заседанията през януари, ако няма усложнения около делата. Иск срещу УЕФА пък е завел и френският гранд Лион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Балканец

    1 2 Отговор
    отдавна несъществувате.Както сте измислени така си и отидохте.