11 Декември, 2017 05:15 740 0

Зидан: Искам да продължаваме да вкарваме

  • зидан-
  • реал мадрид-
  • севиля-
  • голове-
  • роналдо

"Мачът със Севиля ще ни помогне преди световното клубно първенство", каза французинът

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан очаквано остана много доволен от победата над Севиля с 5:0, която успокои тима след някои трудни мачове напоследък. Белите реализираха головете си още до почивката и демонстрираха силна игра точни преди световното клубно първенство, което ще се проведе другата седмица.

„Щастливи сме. Справихме се много добре и победата със сигурност ще повиши самочувствието ни преди мачовете другата седмица. Всички мислят, че двубоят в сряда ще е лесен, но няма да е така. Целта обаче е да спечелим още един трофей“ заяви французинът.

„Надявам се, че ще продължим да бележим голове. Вкарахме 8 в два мача и е необходимо да запазим тази тенденция. Като цяло мисля, че се подобряваме и това се отразява и при създаването на положения. За първи път през сезона имахме толкова много ситуации и бяхме толкова ефективни“ добави той.

„Не мисля, че това бе най-доброто ни полувреме за кампанията, въпреки че се справихме отлично. На контраатака бяхме брилянтни. Бяхме във формация 4-4-2, но действахме изключително остро и контролирахме мача като цяло. Много сме доволни, защото Севиля е опасен противник. Страхотно е, че Роналдо вкара на два пъти и като цяло това бе едно завършено представяне“ каза още Зидан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА