12 Декември, 2017 10:59 964 2

Остана само един кандидат за базите на ЦСКА

  • цска-
  • търг-
  • участници-
  • бази-
  • цска 1948

Документите са подадени от спортния директор на "червените" Пламен Марков

Едно дружество е подало документи за участие в процедурата за отдаване под наем на ст. "Българска армия" и спортно тренировъчна база "Панчарево". Това обявиха официално от Министерството на младежта и спорта.

До 17.00 часа на 11 декември 2017 г., когато е крайният срок, определен от условията за провеждане на конкурса за отдаване под наем на ст. „Българска армия“ и спортно тренировъчна база "Панчарево", едно дружество е подало документи за участие в процедурата, обявена от "Сердика спортни имоти" ЕАД. Документите са подадени от ЦСКА-София чрез спортния директор Пламен Марков. В срока, определен от документацията, същото дружество е превело изискуемия депозит за участие в размер на 100 000 лв.

Документацията за участие в процедурата е била закупена от две дружества – ЦСКА-София и ФК ЦСКА 1948.

Съгласно общите условия за провеждане на процедурата, на 13 декември 2017 г. от 11.00 часа в открито заседание комисия от 5-ма членове, определена със заповед на изпълнителния директор на "Сердика спортни имоти" ЕАД, ще отвори документите, за да определи дали ПФК ЦСКА-София отговаря на условията за допустимост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Армеец

    4 2 Отговор
    Защо под наем?
    Кога най-после армейците ще получат от държавата това, което им се полага? Защо в цялата държава само ЦСКА ще плаща наем за базите си, а на всички останали отбори базите и стадионите са им дадени безвъзмездно от държавата и дори данъци не плащат, а какво остава да плащат наем.
  • 2 Я изкарай Гано

    0 0 Отговор
    Държавната машина си има едни лостчета за финансиране на политическо- олигархичният елит. От време на време впрягат сили и обръщат джобовете на забравилите да си платят лептата Гриша Ганчев, Марешки, Прокопиев, Диневи, Божков, Едрев и други знайни и незнайни. Само Валентин Златев явно е достатъчно щедър!