12 Декември, 2017 15:29 950 0

Арсенал с последни усилия да задържи Йозил

  • арсенал-
  • йозил-
  • договор-
  • предложение

Новото предложение ще бъде за близо 300 000 паунда на седмица

Арсенал ще отправи последното си предложение към плеймейкъра на отбора Месут Йозил, чийто договор изтича в края на сезона. Германецът отказа да приеме предишната оферта, според която трябваше да получава по 235 000 паунда на седмицата. Новото предложение ще бъде за близо 300 000. Ако Йозил се съгласи да подпише, той ще стане най-високоплатеният играч в историята на клуба.

Според медиите на Острова Манчестър Юнайтед и Барселона проявяват интерес към 29-годишния халф.

От "Емиратс" вече не вярват във възможността да задържат Алексис Санчес след края на сезона, но ще направят всичко възможно да запазят поне една от двете си големи звезди с изтичащи договори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА