14 Декември, 2017 15:57 1 215 0

Интер и Юнайтед си разменят играчи

  • интер-
  • манчестър юнайтед-
  • бартер-
  • мхитарян-
  • жоао марио

Мхитарян поема към Италия, докато Жоао Марио ще стане "дявол"

Манчестър Юнайтед и Интер готвят бартер на двама футболисти, които бяха привлечени с огромни очаквания, но не могат да ги покрият.

Според Corriere dello Sport, Хенрих Мхитарян може да премине на "Джузепе Меаца", докато Жоао Марио да поеме в посока "Олд Трафорд". Арменският национал започва втория си сезон при "червените дяволи" изключително силно, но изведнъж формата му спадна. Той не само изгуби титулярното си място, но Жозе Моуриньо си позволи да го критикува пред медиите, което беше прието като сигурен знак за предстояща раздяла.

Марио също кара втори сезон при "нерадзурите", но така и не успя да се превърне в основна фигура. Под ръководството на Лучано Спалети, португалският национал е резерва и се очаква със сигурност да напусне най-късно през лятото. Не е изключено Интер да смени Марио и с Хуан Мата. Иначе италианците са готови да продадат ибериеца за около 40 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА