16 Декември, 2017 01:00 1 388 1

Легенда на Арсенал: Венгер ще си ходи

  • киоун-
  • арсенал-
  • венгер-
  • напускане

Киуон вярва, че специалистът ще напусне "артилеристите"

Легендата на Арсенал Мартин Киоун смята, че по всяка вероятност мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер ще напусне своя пост след края на сезона.

"Футболистите на Арсенал не играят бързо, трябва по-бързо да местят топката. На отбора му липсва острота пред чуждата врата, при гостуванията те губят контрол над територията и играят близо до собствената си врата.

Впечатлението е, че Арсен Венгер вече не може да се класира за Шампионска лига. Дали той ще е на своето място през следващия сезон? Струва ми се, че това е краят за него. Може дълго да се разсъждава, дали това е краят на ерата Венгер, но Йозил и Санчес малко се стараха в последната среща", каза Киоун.

Снощи "артилеристите" отново не спечелиха, след като стигнаха до безличното 0:0 срещу Уест Хям и вече са 7-и на цели 19 точки от лидера Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 0 Отговор
    Винаги съм се чудил защо този е още там. Въпреки, че не е постигнал нищо с Арсенал на международните турнири.