Last news in Fakti

16 Декември, 2017 11:03 2 960 2

Роналдо отново с претенции към Реал

  • роналдо-
  • реал мадрид-
  • конфликт-
  • искания-
  • изказване-
  • перес-
  • неймар

Португалският национал е бесен заради изказването на Перес относно Неймар

Ръководството на европейския клубен шампион Реал Мадрид и голямата звезда на отбора Кристиано Роналдо са влезли в сериозен конфликт, твърди EcoDiario.

Според изданието, петкратният носител на Златната топка е твърдо решен да напусне "Сантяго Бернабеу" заради последното изказване на Флорентино Перес. Президентът на "кралския клуб" покани най-скъпия футболист на планетата Неймар в Мадрид с думите, че при "белите" ще има всички шансове да спечели най-ценната индивидуална награда във футбола.

Това подразнило изключително много португалския национал и той е твърдо решен да не подновява договора си, който изтича през 2021 г. Нещо повече – Роналдо настоява освобождаващата му клауза от 1 милиард евро да бъде значително намалена. Представителите на Кристиано вече са започнали разговори с Реал в опит да се стигне до компромисен вариант, който да устройва и двете страни.

Това е пореден случай, в който медиите в Испания пишат, че 32-годишният нападател е обиден и иска да напусне. През лятото отново имаше спекулации, че Роналдо е сърдит заради данъчните скандали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиганин

    10 2 Отговор
    Вари го, печи го. Сиганина си е сиганин и толкова
  • 2 mediator37

    3 0 Отговор
    След три години 2021г. Роналдо ще е на 35 и тогава любезно ще го поканят да си ходи, така че ... времето лекува.
    Роналдо неправилно мисли, че сам по себе си е велик. Той , че е велик - велик е, но не е сам по себе си. Я да го пуснат да рита в Дунав- Русе, да видим кой ще го познава и какви успехи ще има.
    Да се радва Роналдо, че зад него обработват и му подават топката титани.