Last news in Fakti

17 Декември, 2017 13:01 2 581 0

Защо Неймар се сби със съотборник в Барса? (ВИДЕО)

  • неймар-
  • семедо-
  • бой-
  • тренировка-
  • псж-
  • барселона

Семедо каза цялата истина за боя с бразилеца

Бекът на Барселона Нелсон Семедо проговори за първи път за инцидента с бившия си съотборник Неймар, дошъл по време на тренировка на отбора през лятото на американска земя.

"Това беше една нормална тренировъчна ситуация, но въпреки това отражението беше по-голямо от нормалното. Случилото се не ме засегна, защото имах подкрепата на целия отбор и на приятелите ми, но очевидно това оказа влияние върху мен", коментира португалецът.

"Тъкмо бях пристигнал в отбора и един от най-важните футболисти в съблекалнята се пуска да се бие с мен. По онова време това ме разстрои, но също така разбрах, че Неймар се намираше в труден момент, защото искаше да си тръгне."

"Аз нямах представа, че той иска да се махне, но останалите в отбора го очакваха. По онова време не можех да си представя, че той ще отиде в ПСЖ. Изненадах се като повечето от феновете, които бяха шокирани. Той беше важен играч за отбора", добави Семедо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА