18 Декември, 2017 13:28 761 0

Яблонски: Няма да напускам Левски!

  • яблонски-
  • трансфер-
  • левски

Бранителят отрече, че ще си тръгва

Защитникът на Левски Давид Яблонски, който се превърна в голмайстор на тима през есенния дял и е сред любимците на "сините" фенове, отговори дали ще бъде продаван по време на зимната пауза. Днес се появиха информации в пресата, че чешкият бранител е спазарен и вече е дал зелена светлина да бъде трансфериран. Той обаче отрече това.

Ето какво написа Яблонски във връзка с информациите:
"Няма трансфер. Никой не е говорил за такова нещо. Никога не съм казвал, че искам да напусна клуба. Горд съм да играя за Левски! Не обръщайте внимание на публикациите в медиите от хора, които не ме познават. Аз ще съм първият, който ще знае ако има трансфер, но няма никакви признаци за това. Благодаря за разбирането. Весели празници на всички!".

От ръководството на Левски също официално отрекоха новината за продажбата на Яблонски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА