20 Декември, 2017 01:00 1 060 2

Салах се изцепи: Ще направя Ливърпул шампион

  • салах-
  • ливърпул-
  • титла

Египетският ас си постави много сериозни цели с клуба

Голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах си постави доста амбициозна цел с тима - да докара титлата на "Анфийлд". Отборът успя да я спечели за последно през сезон 1989/1990 при Кени Далглиш, а последният трофей на тима е отново при легендата, след като отборът грабна Купата на Лигата преди 5 години.

"Знам, че не сме спечелили титлата от много дълго време. За това бих искал да помогна на Ливърпул да стане шампион. Имаме страхотен отбор, имаме страхотен мениджър, така че всичко е окей в клуба и според мен като нищо можем да печелим трофеи", обяви той пред клубната телевизия.

"Имаше интерес от Ливърпул още от времето в което преминах в Челси. Мисля си обаче, че ако бях тук по онова време, тогава нещата нямаше да се развият толкова добре, колкото сега".

"Просто след престоя си на "Стамфорд Бридж" си осъзнах грешките и в крайна сметка разбрах какво ми трябва, за да играя успешно във Висшата лига".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Nameless

    1 1 Отговор
    Това ще е интересно да се види, особено при наличието на отбора с най-скъпия състав в света в първенството. Шити направо избиха рибата тази година. За съжаление богатите и харчещите отбори ще дърпат все по напред.
  • 2 Лост

    0 0 Отговор
    Ко каза, ко? Тиланикога?