Last news in Fakti

20 Декември, 2017 10:28 851 0

Илиан Илиев все пак остава във Верея

  • илиев-
  • верея-
  • михайлов-
  • собственик-
  • пари-
  • заплати

Треньорът е провел среща с Галин Михайлов

Треньорът на Верея Илиан Илиев се срещна със собственика на клуба Галин Михайлов в София. Двамата обсъдиха бъдещето както на тима, така и на наставника. Заралии зимуват на шестото място след отличен есенен дял. Той обаче беше съпътстван от много проблеми от финансово естество.

И в момента на играчите се дължат заплати и премии. Михайлов е бил категоричен, че парите ще бъдат платени и е обещал напролет да няма такива драми, пише "Тема спорт". Обсъдена е била и селекцията, както и плановете за зимната подготовка. Заралии се събират на първа тренировка на 8 януари.

Предвиден е лагер в турския курорт Алания, като ще бъдат изиграни поне 5 проверки. С първия тим ще пътува и дубъла, който в момента е част от Югоизточната Трета лига.

Илиан Илиев беше спряган за нов наставник на казахстанския Иртиш. Преди няколко дни той обаче заяви, че иска да продължи работата си във Верея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА