Last news in Fakti

20 Декември, 2017 12:26 854 0

Атлетико топи Барселона пред ФИФА

  • атлетико мадрид-
  • барселона-
  • преговори-
  • фифа-
  • гризман

Каталунците преговаряли тайно с Антоан Гризман

Назрява огромен скандал между Атлетико (Мадрид) и Барселона за голямата звезда на столичния испански тим Антоан Гризман. Според информации на "Дейли Мейл", "дюшекчиите" ще се оплачат на ФИФА заради нерегламентирани преговори на каталунския гигант с френския стрелец.

Не е тайна, че името на Гризман от доста време е свързвано с трансфер, а президентът на Барса Хосеп Бартомеу се е срещнал с неговите родители, като ги е поканил на вечеря в скъп ресторант, в Барселона.

От Атлетико смятат, че подобни действия са изключително некоректни и по този начин се дестабилизира ситуацията в клубния лагер. Този сезон определено не е от най-силните на Гризман и до момента той има на сметката си 19 мача, 7 гола и 5 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА