Last news in Fakti

20 Декември, 2017 15:58 1 550 0

Ривалдо: Меси е пред Кристиано Роналдо

  • ривалдо-
  • роналдо-
  • меси-
  • ел класико

Бразилската легенда бутна здраво рамо на аржентинеца

Бившата звезда на Барселона Ривалдо е на мнение, че Лионел Меси е най-добрият футболист в света към днешна дата. Той направи този коментар преди предстоящото "Ел Класико" и по този начин тотално пренебрегна Кристиано Роналдо, който спечели преди броени дни "Златната топка".

"Бих дал всичко, за да поиграя с Меси. Това щеше да бъде невероятно, но за съжаление сме различни поколения. Той е най-добрият в света за мен и мисля, че той прави много голяма разлика на терена", коментира Ривалдо, цитиран от медиите в Испания.

"Роналдо? Той е най-опасният играч в състава на Реал, но вече казах кой за мен е най-добър в света на футбола. Със сигурност и двамата много трудно могат да бъдат спрени в предстоящото "Ел Класико".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА