21 Декември, 2017 16:26 1 731 0

Любопитна оферта получи Стойчо Стоев

  • стоев-
  • астрас-
  • гърция-
  • оферта-
  • треньор

Елитният гръцки Астерас (Триполис) иска българския треньор

Гръцкият елитен Астерас (Триполис), който към момента заема престижното 6-то място в класирането, иска за треньор през пролетта Стойчо Стоев. От ръководството на клуба вече са влезли в контакт с наставника и преговорите продължават и в момента.

Стоев направи име начело на Лудогорец и Левски. С разградчани той стигна до осминафинал в Лига Европа, елиминирайки италианския Лацио.

В момента начело на Астерас е Ставас Пантелидис, а отборът се представя доста добре - с 4 поредни победи в последните си 5 мача. Шефовете на клуба обаче търсят наставник с дългосрочна перспектива, като целта пред клуба е участие в евротурнирите.

В състава на Астерас е пълно с чужденци. Само аржентинците са четирима, има по двама бразилци, украинци, французи, както и по един футболист от Южна Корея и Кот д’Ивоар, Габон, Венецуела и Сенегал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА