22 Декември, 2017 15:58 4 029 5

Дяков дръпна тигър за опашката... буквално (СНИМКА)

  • дяков-
  • тигър-
  • опашка-
  • почивка-
  • пукет-
  • семейство-
  • лудогорец

Капитанът на Лудогорец разпуска със семейството си на остров Пукет

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков се отдаде на заслужена почивка с любимите си хора. Футболната звезда от няколко дни е със семейството си на остров Пукет. На райското кътче Дяков, съпругата му Марияна и синът им Виктор си прекарват чудесно, наслаждавайки се на прекрасната природа и топлото време.

Капитанът на шампионите вече сподели в социалната мрежа няколко снимки от ваканцията. Една от тях е доста атрактивна. На запечатания кадър Дяков е хванал тигър за опашката.

"Опасно развлечение е да дърпаш звяра за опашката", отчита един от феновете на футболиста под кадъра.

Дяков обаче изобщо не се плаши от звяра. "Тигърът е истински, но е упоен", сподели с усмивка капитанът на Лудогорец пред "Блиц".

Почивката на Дяков и семейството му на остров Пукет в Тайланд ще продължи още няколко дни. Веднага след празниците той и съотборниците му в Лудогорец започват зимна подготовка, стягайки се за предстоящите 1/16-финали за Лига Европа срещу Милан. Димитър Димитров - Херо и футболистите му заминат на дълъг лагер в Турция на 8 януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ключаря

    18 3 Отговор
    Е, това е демокрацията - едни, като въпросния на Пукет, други пукаме тука.
    Сега ще почнат да ми обясняват - колко е кадърен въпросния, как честно си изкарвал парите, като съм можел - да съм ритал иаз, та да видя колко било лесно и как е заслужена почивката му и все от тоя род.
    Е, КОЛКО ДА Е КАДЪРЕН БЕ ХОРА?ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ В ТЕХНИТЕ СИ ПРОФЕСИИ ДРУГИТЕ СА ПО-МАЛКО КАДЪРНИ?

    Не, просто средствата при тая демокрация /както е прочел Хувър/ се разпределят между ниско интелигентни /мутри, фолк певици, футболисти, политици и т.н./ за да се опростачи народа, че да се управлява, както искат господарите на света.

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Гост

    16 2 Отговор
    Що не дръпна и другата опашка на тигъра ?!?!
  • 3 Ал Купоне

    4 0 Отговор
    Тогава вече може да стане страшно !
  • 4 БАН кадър

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "ключаря":

    Ти си високоинтелигентен ама си на 450 заплата?
  • 5 Дон Тони

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ключаря":

    ----------------------------------------------------------------Комунистите взеха имотите на хората и всички през 91 почнахме на нула, затова сме зле, инак всеки щеше да има по нещо оставено от дедите - я фабрика, я сладкарница, я къща с проститутки ...... а сега сме олигофрени правени по калъп - израстнали в еднакви панелки рамо до рамо интелектуал и материал.