Last news in Fakti

24 Декември, 2017 01:00 967 0

Гатузо: Някои играчи заслужават шамар зад врата

  • гатузо-
  • милан-
  • шамар-
  • изключване

"При първото затруднение се изключваме от мача", заяви треньорът на Милан

Наставникът на Милан Дженаро Гатузо е убеден в правотата си за това отборът да бъде заточен на лагер след тежката загуба с 0:3 от Верона преди дни. Заради слабата игра и резултати “росонерите” останаха без коледно парти и бяха отделени от семействата си.

“Не изглежда да играем като отбор - смята Гатузо. - Трябва да се отнасям по различен начин към играчите. Едни заслужават потупване по рамото, а други шамар зад врата. Проблемът ни е, че още при първото затруднение по време на мач изчезваме от играта.

“Трябва да тренираме и психиката си, защото само физическата подготовка не е достатъчно - продължи треньорът. - Оставам с впечатлението, че отборът не осъзнава колко опасни могат да са дадени ситуации.”

Гатузо подчерта, че никога не си е помислял да подава оставка и съответно появилите се такива информации са измислици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА