Last news in Fakti

27 Декември, 2017 01:00 2 050 1

Юнайтед спира преговорите с Моуриньо

  • моуриньо-
  • договор-
  • манчестър юнайтед-
  • резултати-
  • форма-
  • ръководство

Причина са непостоянните игри на "червените дяволи"

Ръководството на Манчестър Юнайтед е взело решение да направи пауза в преговорите за нов договор с Жозе Моуриньо, съобщава Independent. Португалският специалист се представи добре в първата кампания начело на “червените дяволи” и успя да вдигне два трофея - Купата на Лигата и трофея в Лига Европа, а това повдигна очакваният за титла още повече.

Тимът от “Олд Трафорд” показва непостоянство от началото на тази кампания, а само в последната седмица бе отстранен от Бристол Сити и завърши наравно с 10 от Лестър. Освен това дефанзивният и прагматичен стил на португалеца в срещите срещу отборите от топ 6, както и слабите резултати срещу водещите тимове, са довели до критики и все повече притеснения, че Моуриньо не е правилния човек за тежката задача на “Олд Трафорд” да бъде донесена първата титла след оттеглянето на сър Алекс Фъргюсън. Засега е взето решение преговорите да бъдат отложени и да се следят резултатите на тима, а договорът на Жозе е до края на следващата кампания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шампиона

    2 3 Отговор
    Да идва в Ливърпул..Само той може да оправи защитата..