Last news in Fakti

3 Януари, 2018 11:05 1 377 2

Любо Пенев е готов с екипа си

  • пенев-
  • екип-
  • пресконференция-
  • бфс-
  • президент-
  • избори

Претендентът за президент на БФС ще даде специална пресконференция

Кандидатът за президент на БФС Любослав Пенев вече е готов с екипа си. Той ще го обяви на специална пресконференция до края на месеца, пише „Тема Спорт“. В листата попадат интересни фигури, чиито имена за момента се пазят в тайна. През последните дни Пенев е провел срещи с големи личности от историята на българския футбол, както и с доста солидни бизнесмени.

Двамата вицепрезиденти, които Любо Пенев е избрал, са доста сериозни фигури. Бившият нападател вярва, че ще успее да сложи край на 12-годишното управление на бившия си съотборник в националния отбор Борислав Михайлов. Билборди с лика на Ел Голеадор вече може да бъдат видени в цялата страна.

Както е известно, срокът за подаване на документи за изборите за президент на БФС се подават между 15 януари и 1 февруари. Конгресът ще се проведе на 16 февруари. За момента са ясни две кандидатури – на Борислав Михайлов и на Любослав Пенев. Очаква се да има внесени документи от още един желаещ да участва в битката за ръководния пост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    8 3 Отговор
    Смях в залата..ха ха . Все едно Цачева да беше станала президент . Този духач на супи ,добре че не участва на световното 1994г.,че да направим великото постижение .Няма качества за такъв пост .Просто тези дето се залепят за него са от утаиката на българският футбол
  • 2 Немаме друг

    3 3 Отговор
    ТРЯБВА ДА ИМА ПРОМЯНА, ВЕЧЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ СМЕ НА ДЪНОТО, верно е че Любо е показал лоши страни но пък нямаме друг по подходящ