3 Януари, 2018 13:56 1 144 0

Футболна легенда пожела наш национал

  • венеция-
  • индзаги-
  • гълъбинов-
  • дженоа-
  • трансфер

Филипо Индзаги иска Андрей Гълъбинов в отбора си

Италианската футболна легенда Филипо Индзаги води преговори за българския национал Андрей Гълъбинов, пишат „Кориере дел Венето“ и trivenetogoal.it. 44-годишният бивш нападател на Милан и Ювентус в момента е начело на втородивизионния Венеция и е амбициран да класира тима си в Серия „А“.

Заради това Индзаги има намерение да подсили атаката си. Неговото решение е Гълъбинов, който от лятото е част от елитния Дженоа. Според информациите „грифоните“ са готови да се разделят с българския национал, но остава той да даде съгласието си.

Венеция в момента е на девето място в Серия „Б“, но изостава само на точка от местата даващи право на участие в плейофите за класиране в елита. Разликата до първите две места, които дават право на директна промоция в Серия „А“ е осем точки.

В същото време Tuttomercatoweb.com потвърждава новината от последните дни на 2017 година, че интерес към 29-годишния Гълъбинов има от страна на лидера в италианската втора дивизия Палермо, където играе друг наш национал – Ивайло Чочев.

Андрей Гълъбинов изглежда е доста апетитна хапка за отборите от Серия „Б“. Българинът е със статут на резерва в Дженоа, а през годините направи име във второто ниво на италианския футбол. Според информациите интерес към него имат бившият му клуб Авелино (13-и в класирането), петия Парма и последния Про Верчели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА