3 Януари, 2018 16:27 1 002 1

Играч се сби с феновете на тима си

  • ливърмор-
  • уест бромич-
  • фенове-
  • смяна-
  • бой

Джейк Ливърмор може да отнесе сериозно наказание

Халфът на Уест Бромич Джейк Ливърмор се забърка в сериозни неприятности, след като се скара с фенове на Уест Хям и според информациите дори е ударил един от тях.

Инцидентът стана при смяната на играча снощи на „Лондон Стейдиъм“, след която футболистът размени реплики с няколко души и скоро след това влезе сред тях, за да се саморазправя. Националът трябваше да бъде ескортиран от стюардите към тунела, явно побеснял, като се твърди, че е ударил и един от тях.

„Видях Джейк, че е сред феновете и това е единственото, което знам. Той е страхотно момче и за да направи подобно нещо трябва да е бил провокиран много сериозно“ коментира босът на Уест Бромич Алан Пардю.

Предстои разследване на инцидента и от двата клуба и се очаква Ливърмор да отнесе сериозно наказание, тъй като на Острова е абсолютно забранено подобно нещо, независимо от провокациите към играчите. Чуковете спечелиха важния мач за оцеляване с 2:1 след победен гол на Анди Каръл дълбоко в добавеното време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    3 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Халфът на Уест Бромич Джейк Ливърмор се забърка в сериозни неприятности, след като се скара с фенове на Уест Хям...

    Или заглавието или написаното не са верни!
    И двата отбора започват с West...
    СТИГА БЕ, ПРОВЕРЯВАЙТЕ СЕ КАТО ПИШЕТЕ.