6 Януари, 2018 01:00 1 994 1

Шави: Рибери, идвай при мен в Катар!

  • шави-
  • рибери-
  • байерн мюнхен-
  • катар-
  • покана

"Байерн е сред фаворитите в Шампионска лига и този сезон", подчерта испанската легенда

Легендата на Барселона Шави даде съвет на Франк Рибери да го последва в катарския Ал-Сад. Както е известно, договорът на навършващия 35 години през април полузащитник с баварците изтича в края на сезона.

"Нивото на катарския футбол може да се сравни с това на второто ниво на испанския футбол. Някои играчи са на доста добро ниво. Те се учат от чужденците и треньорите и стават по-добри", коментира Шави пред вестник "Билд".

"Тук всеки футболист ще се чувства чудесно. Това важи и за Франк Рибери. Качеството на живота тук е фантастично, това е прекрасна страна. С удоволствие бих играл с него в Ал-Сад. Бие било хубаво, ако той дойде при нас."

"Рибери е сред най-добрите футболисти за последното десетилетие в Европа. И със сигурност е сред най-добрите футболисти в историята на Франция. Той е на топ ниво. Ще се радвам, ако дойде в Катар. Това може да стане след световното. Байерн? Те със сигурност са сред фаворитите в Шампионската лига и този сезон", добави Шави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тасев II

    1 0 Отговор
    Малката перука е точно за Катар, по външен вид, навици и култура ще е истинска звезда там