Last news in Fakti

6 Януари, 2018 05:15 2 095 0

Защо се бави сделката за Коутиньо?

  • сделка-
  • трансфер-
  • коутиньо-
  • сума-
  • разбирателство-
  • ливърпул-
  • барселона

Ливърпул и Барса имат сериозни разминавания по финансовата част

Сделката за Филипе Коутиньо се бави заради огромни финансови различия между босовете на Ливърпул и Барселона, информира вестник "Мирър". Както е известно, бразилският национал е спряган за почти сигурен трансфер на стадион "Ноу Камп" този месец, след като ръководството на мърсисайдци склони да преговаря.

Двата клуба имат сериозни разминавания по отношение на гарантираната сума, която ще потече към "Анфийлд", се казва в материала.

Каталунците са готови да платят солидна сума, която обаче ще се генерира чрез бонуси за постигнати резултати. "Блаугранас" са категорични, че "твърдата" сума, която ще платят, няма да надхвърли 95 милиона евро.

Тяхното предложение е обидило шефовете на Ливърпул, които са на мнение, че Коутиньо е класа над Осман Дембеле, за когото Барса плати на Борусия Дортмунд 105 милиона евро моментално, без да се броят бонусите от около 40 милиона евро.

Затова "червените" искат да получат 140 милиона евро за звездата си още сега. Към момента двете страни не могат да постигнат съгласие и е твърде вероятно сделката да пропадне, пишат още на Острова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА