Last news in Fakti

7 Януари, 2018 10:59 1 599 1

Левски вади един милион за селекция

  • левски-
  • селекция-
  • свободни агенти-
  • отказ-
  • роси

Исканите свободни агенти отказаха на „сините“

Опитите на Левски да привлече набелязаните за подсилване играчи удрят на камък и затова от клуба ще трябва да отпуснат средства за правенето на трансфери, пише „Тема Спорт“. Исканите от Делио Роси свободни агенти вече отказаха на „сините“. Затова и шефовете ще преминат към взимането на футболисти с пари. Италианският треньор иска още трима нови - досега бе взет само защитникът Аймен Белаид.

Той държи на „Герена" да акостират ляв бек, халф и нападател. А за поне двама от новите Левски ще трябва да плаща. За целта ръководството на клуба ще отпусне около 1 милион лева. Те ще трябва да покрият трансферните суми, поставени от другите отбори, както и разходите, които ще отидат за посредници.

Не е изключено собственикът на Левски Спас Русев да се опита да вземе още едно познато име в Европа, след като през лятото доведе в състава миналия през Манчестър Юнайтед Габриел Обертан, както и юношата на Барселона Жорди Гомес.

„Сините“ бяха най-близо до подписа на шведския бек Антон Тинерхолм. Бранителят пристигна през месец ноември в България и води преговори с ръководството на клуба. Той се запозна и с обстановката на „Герена", но замина за родината си, без да подпише договор. Той поиска време за размисъл и в крайна сметка отхвърли предложението на сините.

Левски няма да може да си осигури услугите и на испанския нападател Хайме Мата. Стрелецът на Валядолид бе опция за столичани. 29-годишният футболист през есента бе отбелязал 16 гола в 20 мача в Сегунда дивисион. Към него обаче проявиха интерес още доста отбори, като Левски няма как да извади по-добра оферта от тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    2 1 Отговор
    КАМ ГИ ДАНЪЦИТЕ , ПЛАТЕНИ ЛИ СА