8 Януари, 2018 01:00 3 030 3

Кой е най-големият враг на Кристиано Роналдо?

  • роналдо-
  • враг-
  • меси-
  • медия

Това не е Лионел Меси, а... португалска медия

Кристиано Роналдо е един от добрите футболисти в историята на футбола. Португалецът е обичан от милиони, но също не и милиони хора по света не го харесват. Със сигурност звездата на Реал (Мадрид) има много приятели, но има също така противници и врагове.

Най-големият враг на Кристиано Роналдо не е негов съперник на терена. Това е португалското издание „Корейо да Маня“, което от години води истинска война срещу световната футболна звезда. Най-известният сблъсък от сраженията между медията и петкратния носител на „Златната топка“ се състоя на Евро 2016, когато Роналдо хвърли микрофон на медията в близко езеро.

Войната между „Корейо да Маня“ и Кристиано Роналдо започва през месец май 2015 година. Португалското издание публикува информация, че футболистът изневерява на тогавашната си приятелка Ирина Шейк с манекенката Малена Коста и телевизионната водеща Самира Саломе. Португалецът отрича да е изневерявал на рускинята или на сегашната си приятелка Джорджина Родригес, въпреки че постоянно излизат информации за негови афери.

След инцидента с микрофона Роналдо постоянно е под прицеля на „Корейо да Маня“. Изданието постоянно публикува информации, които Кристиано Роналдо нарича лъжи. Сред атаките към звездата на Реал (Мадрид) са публикации, че не говори от месеци със сестра си, че майка му е била в основата на раздялата му с Ирина Шейк, а сега не одобрява и настоящата му приятелка Джорджина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бар Синята стрида

    16 6 Отговор
    Прав е да се сърди набедили са го несправедливо, какви са тия жени и изневери, той си пада по мъже ;)

    Коментиран от #2

  • 2 Кака Гинка

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "бар Синята стрида":

    Човекът овърша най-големите красавици по света (или поне набедени за такива) и въпреки всичко продължавате да повтаряте "гей,та гей"! В капка вода ще го удавите за това,че е успял богат и добре изглеждащ,а после разправяте,че жените били злобни и завистливи...

    Коментиран от #3

  • 3 питай ватмана

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "Кака Гинка":

    Како ти верно ли не различаваш гей от хетеро ????
    Никой не оспорва, че е богат и пр. света е пълен с къде талантливи, къде не, но богати гейове ;)