Last news in Fakti

10 Януари, 2018 05:15 1 445 0

Санчес отива в Сити още този месец

  • санчес-
  • арсенал-
  • манчестър сити-
  • трансфер

"Гражданите" се разбраха с чилиеца, предстоят преговори с Арсенал

Манчестър Сити отправи оферта за звездата на Арсенал Алексис Санчес. "Гражданите" предложили на "артилеристите" 30 млн. паунда, за да привлекат чилиеца още този месец, твърди "Сън".

Почти сигурно лондончани ще се съгласят да продадат още сега Санчес, тъй като договорът му изтича в края на сезона и той може да си тръгне като свободен агент.

Медиите в Англия допълват, че играчът вече се е разбрал за личните си условия с Манчестър Сити. 29-годишният футболист ще взима 11.5 млн. паунда на сезон. Освен това той ще вземе на ръка 26.5 млн. паунда, когато официално сложи подписа си върху договора с тима на Хосеп Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА