Last news in Fakti

9 Януари, 2018 15:03 1 786 1

Боримиров: Не трябваше да дават властта на Роси

  • боримиров-
  • власт-
  • роси-
  • русев-
  • левски-
  • модел

"Спас Русев направи много голяма грешка", заяви бившият спортен директор на "сините"

Бившият спортен директор в Левски и настоящ шеф на ДЮШ на "сините" Даниел Боримиров изрази мнение, че решението на Спас Русев да даде цялата спортно-техническа власт на треньора Делио Роси не е правилно, тъй подобен модел не може да донесе успехи в България. Бившият халф отрече да е имал дрязги с италианския специалист и изрази надежди, че Левски ще тръгне в правилната посока.

"Защо не съм намерил баланс в работата си с Делио Роси? Трудно може да говорим за баланс. По-скоро Спас Русев реши да даде цялата спортно-техническа власт на Делио Роси. Това е. Аз лично нямам дрязги с Делио Роси", каза Боримиров пред Нова ТВ.

"Бъдещето ще покаже дали е правилно решението на собственика. За мен това беше грешка, защото този модел в България трудно може да донесе успеха. Така обаче реши Русев и се надявам да е за добро".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И за материал е посредствен

    3 0 Отговор
    Много плоска физиономия има този кратун, нищо хубаво няма да излезе от него