Last news in Fakti

12 Януари, 2018 05:15 1 068 1

Кейн: Искам трофеите на Меси и Роналдо

  • кейн-
  • трофей-
  • меси-
  • роналдо-
  • тотнъм-
  • голове

"Не ми е достатъчно, че вкарвам повече от тях", заяви английският национал

Звездата на Тотнъм Хари Кейн не крие желанието си да бъде на едно ниво с доминаторите в световния футбол лионел Меси и Кристиано Роналдо. Англичанинът вкара 56 гола на клубно и национално ниво миналата година, изпреварвайки аржентинеца с едно попадение.

"Те са толкова добри футболисти и го показват през последните десет години. Меси и Роналдо доминират световния футбол и остават в историята като двама от най-великите играчи", сподели Кейн пред ESPN.

"Изобщо да се меря с тях и да ги победя, това е нещо, което ме прави много горд. За мен това е нещо, което трябва да правя всяка година. Не само да ги победя в тази класация, но и да печеля трофеите, които те са спечелили."

"Аз жертвах голяма част от времето си най-вече заради мачовете ни. Идваш, тренираш, играеш, възстановяваш се, почиваш. Това е животът на футболиста. Не се оплаквам, защото обичам професията си."

"Но навярно губиш част от социалния си живот. Това е въпрос на мнение. Не всеки футболист прави това, което върша аз. Някои излизат навън, но аз искам най-доброто за себе си, а то включва да се прибера у дома, да си почивам, да бъда със семейството си и да постигна всичко, което съм си поставил за цел", добави Кейн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 1 Отговор
    Поредния надъхан английски шматарок. Очаква го скамейката като. Бейл. Само ще сънува титлите им.