12 Януари, 2018 11:27 3 466 6

Българският Роналдо: Ако Наско ме бие, ще се срина

  • даниел златков-
  • мма-
  • атанас михайлов

Надявах се да имам по-силен противник. Не, че подценявам Наско (Атанас Михайлов), честно казано, ако той ме бие, ще се срина. Това каза бившият футболист Даниел Златков на пресконференцията по повод турнира SFC 6, който ще се проведе утре в зала "Арена Армеец".

Той не скри огорчението от подигравките в социалните мрежи по повод двубоя с Наско, който е 10-години по-възрастен от Златков и се изявява като тв водещ. Тяхната битка ще е част от шоу програмата, а не от професионалните мачове. Златков обаче продължава да тренира и се надява да започне да се бие професионално.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Серафим Бързаков

    31 0 Отговор
    Да се радва,че няма да го пуснат срещу Камен Воденичаров или Руши Видинлиев.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Просто гост

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Серафим Бързаков":

    Мани ги тия двамата Евгени Минчев ще го разпори направо тоя бабаит
  • 4 гостенче

    9 0 Отговор
    Ма това сериозно ли е ????? Аз си мислех че е някаква шега и ще правят забавно предаване....

    Хора, не се излагайте.... на последък всички са литнали по ММА и си мислят, че всичките са срташни бойци. Недейте така, не от всеки комплексар става ММА боец. Бийте там в крушата във фитнеса, спортувайте за здраве и толкос.
  • 5 1112

    2 0 Отговор
    Говори се че Стоичков е блудствал с Дани Златков в Барселона преди 10-тина години, тогава Златков не го е приел лошо обаче с времето е осъзнал фактите и точно този случай го е накарал да изостови футбола, вземал е синтетична дрога ..... така до днес
  • 6 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ГОТИНО МОМЧЕ БРАВО
    ИЗЛЕЗЕ НА РИНГА ЕВАЛА