Last news in Fakti

15 Януари, 2018 12:58 1 377 4

Левски разкри кого ще подкрепи за президент на БФС

  • левски-
  • русев-
  • михайлов-
  • пенев-
  • позиция-
  • подкрепа-
  • бфс

"Заставаме на страната на Борислав Михайлов", разкриха "сините"

Ръководстовото на Левски обяви своята позиция във връзка с предстоящия конгрес на БФС, на който ще бъде избран президент на централата. Преди дни бившият играч на клуб Николай Илиев обяви, че "сините" ще подкрепят Любослав Пенев, но от "Герена" днес обявиха официално, че застават зад настоящия президент Борислав Михайлов.

Ето какво гласи позицията на ръководството на "сините":

"Уважаеми дами и господа,

В изминалия месец в публичното пространство вече активно се водят кампании, свързани с избора на президент на Българския футболен съюз. Изборът привидно е сведен до двама кандидати и е поляризиран в публичното пространство до това дали да има промяна в българския футбол или не.

Съвсем скоро, без да е потърсен дори разговор с нашия клуб, представител на един от кандидатстващите екипи заяви, че е сигурен, че ПФК Левски ще подкрепи тях. След въвличането на клуба в груби спекулации, ние бяхме изправени пред избора дали да заемем пасивна позиция или за разлика от почти всички останали ясно да заявим какво е виждането на клуба ни.

Промени в българския футбол са необходими. Нашият клуб през изминалия и настоящия сезон нееднократно се е обръщал към БФС по различни проблеми, а в медийното пространство темата е достатъчно широко дискутирана. Предстоящият избор на президент на БФС не е сведен до това. За нас е свързан с няколко кратки въпроса – Кой? Какво? Защо? Как?

Ние бяхме изправени пред дилема. Дали да подкрепим подпомагания от цска-София г-н Любослав Пенев, който идва с обещания за независимост, избягване на конфликт на интереси и гръмки общи думи за промяна, изразени дори в нов формат на шампионата? Или да подкрепим г-н Борислав Михайлов и без да сриваме всичко да основи, да предложим и насърчим всички български клубове заедно да положим усилия и отговорно да утвърждаваме и развиваме българския футбол на национално и международно ниво?

Управителният съвет на ПФК Левски реши да номинира г-н Борислав Михайлов за президент на БФС и да застане на страната на клубовете, които ясно и явно искат да водят разговор за бъдещето на българския футбол".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъжеца

    4 2 Отговор
    Говедата все някой им е виновен ,а сега подкрепят същите мошеници

    Коментиран от #2

  • 2 ГМО продукт

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Лъжеца":

    Бегай в Турция......червен дроид
  • 3 Нашия

    1 0 Отговор
    Кой,на кого,колко ?????
  • 4 червен

    1 0 Отговор
    Отново свалиха гащи.