16 Януари, 2018 10:58 1 384 1

Огромен интерес към изгонен от Левски

  • адениджи-
  • интерес-
  • изгонен-
  • левски-
  • роси

Тимове от САЩ също пожелаха Бабатунде Адениджи

Натиреният от Левски Бабатунде Адениджи съвсем скоро може да има нов отбор. Към него има интерес от куп отбори, като в битка за подписа му ще се включат и американските Ди Си Юнайтед и Портланд Тимбърс. Представители на двата клуба били впечатлени от качествата на нигериеца и планират предложение към него.

"Бабатунде Адениджи скоро може да заиграе в САШ. Нигерийският нападател, който е роден през 1995 година, в момента е свободен агент, след като беше освободен от Левски. В първия си сезон с екипа на Левски той изигра 40 мача, в които реализира 9 гола и се отчете със 7 асистенции", пишат зад Океана и допълват, че интерес към футболиста има още от ХИК (Хелзинки) и Атирау.

Припомняме, че Бабатунде Адениджи беше освободен от Левски в края на ноември. Той се разбра с клуба да си тръгне като свободен агент, след като не попадаше в плановете на треньора Делио Роси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    4 1 Отговор
    Е това наистина е смешно
    Даже доста