Last news in Fakti

20 Януари, 2018 05:15 1 611 1

Лаудруп: Дибала не е Меси

  • лаудруп-
  • меси-
  • дибала-
  • ювентус-
  • сравнения-
  • аржентина

"Съжалявам, но играчът на Ювентус няма да е слеващият Меси", заяви датчанинът

Легендарният футболист от близкото минало Михаел Лаудруп стана поредният, който даде мнението си за качествата на нападателя на Ювентус Пауло Дибала. Аржентинецът все по-често е сравняван със своя сънародник Лионел Меси, но според датчанина тези сравнения са излишни и неуместни.

"Дибала е голям талант, но проблемът е, че е от Аржентина. Затова хората постоянно ще си задават въпроса дали той не е следващият Меси. Не. Няма да има следващ Меси в скоро време. Преди да се роди друг такъв играч ще минат много години. Не смятам, че аз ще видя новия Меси, преди да умра. Подобни футболисти не се раждат през 10 или 15 години. В момента обаче такъв е стандартът и така започват сравненията. Дибала е от Аржентина, играе с левия крак, не е много висок, движи се по подобен начин. За него обаче няма никаква полза постоянно да го сравняват с Меси, защото той не е Меси. Той е много талантлив играч, но не е Меси", категоричен е Лаудруп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фостата

    0 5 Отговор
    Манете ги тея футболни тъпотии!