Last news in Fakti

21 Януари, 2018 11:02 2 101 1

Мъри: Астана ми дължи пари от една година

  • мъри-
  • стоилов-
  • астана-
  • пари-
  • длъжници-
  • спонсор

"Ако Астана не иска отново да се превърне в малък отбор, спонсорът трябва да намери пари", плаши Стоилов

Избралият да остане треньор на Астана Станимир Стоилов разкри, че продължават финансовите проблеми в клуба. Българският специалист и футболистите му все още чакат пари от ръководството, като Мъри дори призова държавата Казахстан да помогне на тима му.

"Аз, щабът ми и играчите не сме получили нито една от премиите си за последната една година. Срам ме е, но такова е положението. Говорим постоянно с ръководството, но няма абсолютно никаква промяна в ситуацията", обясни Стоилов.

"Ако Астана не иска да развали всичко и отново да се превърне в малък отбор в Европа, спонсорът трябва да намери пари и да нормализира финансирането. Просто трябва да изпълнява обещанията си. Нашите играчи са добри момчета, но както си вършат честно работата, така трябва да им се плати заработеното. И държавата трябва да помогне", призова Мъри.

"Знам, че на всички им писна да се говори за дългове, но вижте какво прави съперникът ни в Лига Европа Спортинг (Лисабон) - пръсна 40 милиона за трансфери", недоволен е Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен язовец

    3 5 Отговор
    "като Мъри дори призова държавата Казахстан да помогне на тима му."
    Мърльо, това да не ти е лецки че даржавата да ти помага ??