22 Януари, 2018 05:15 1 227 0

Моуриньо и Венгер: Разбрахме се за Санчес

  • санчес-
  • арсенал-
  • манчестър юнайтед-
  • сделка-
  • трансфер

"Сделката ще се случи скоро", обясни Специалния

Часове делят Алексис Санчес от това да стане най-скъпоплатеният играч в историята на английския футбол. Сделката между Арсенал и Манчестър Юнайтед е факт, като чилиецът е пристигнал на базата на "червените дяволи" в събота вечер за медицинските прегледи.

Двата клуба са се разбрали за трансфера. Както вече стана ясно, Хенрих Мхитарян ще премина при "топчиите" като част от сделката за привличането на Санчес на "Олд Трафорд".

"Всичко е невероятно близо. Знам, че хората ми работят по сделката и вярвам, че ще се сключи скоро. Но нека говорим, когато всичко е официално", каза мениджърът на Юнайтед Жозе Моуриньо, а колегата му от Арсенал Арсен Венгер добави: "Санчес не игра срещу Кристъл Палас (4:1), защото пътуваше за Манчестър. Не мога да ви кажа нищо повече."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА