Last news in Fakti

21 Януари, 2018 13:56 1 602 1

Надал загуби сет, но продължава напред

  • шварцман-
  • надал-
  • сет-
  • australian open-
  • тенис

Шварцман с бойка игра затрудни лидера в световната ранглиста

Рафаел Надал се класира за четвъртфиналите на Australian Open, след като записа изключително труден успех с 6:3, 6:7 (4), 6:3, 6:3 над аржентинеца Диего Шварцман.

167-сантиметровият Шварцман демонстрира изключително бойка игра, с която в максимална степен затрудни лидера в световната ранглиста и го принуди за първи път от началото на турнира да загуби сет. С днешния си успех Надал си гарантира, че ще остане №1 на АТР и след края на Australian Open.

В първите два сета испанецът не успя да се възползва от сервиса си и направи първия си ас една през третата част. Шварцман отрази два мачбола при свой сервис в последния гейм, но не успя да направи нищо срещу третата възможност на Рафаел Надал за спечелване на мача.

На четвъртфиналите Надал ще се изправи срещу хърватна Марин Чилич, който по-рано днес записа успех в четири сета над Пабло Кареньо-Буста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 К.К.

    2 1 Отговор
    Следващия път да загуби два, а по следващия да продължи назад.