27 Януари, 2018 05:15 1 789 1

Моуриньо: Санчес не дойде при нас заради парите

  • моуриньо-
  • санчес-
  • манчестър юнайтед-
  • пари

"Той можеше да отиде навсякъде", обяви Специалния

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обяви, че решението на Алексис Санчес да премине на "Олд Трафорд" няма нищо общо с парите. Чилиецът вече е най-скъпоплатеният играч в тима, след като ще прибира на 350 хиляди паунда седмично в новия си клуб.

"Алексис не е дошъл при нас заради парите. Той можеше да отиде навсякъде, защото имаше много възможности пред себе си, но избра да премине при нас. Мисля, че неговото привличане е една страхотна сделка. Ако той имаше още три години договор с Арсенал, колко според вас щеше да струва? С оглед на днешния пазар, аз бих казал, че между 100 и 150 милиона лири", обяви Специалния, цитиран от "Скай Спортс".

Той коментира и думите на Пеп Гуардиола, който се изказа, че ако тимът му е бил привлякъл чилиеца, тогава той с неговата заплата е щял да развали клубната стабилност.

"Това ми напомня на приказката за едно дърво, което на върха има невероятни портокали, но когато не можеш да ги стигнеш казваш, че те не ти харесват и за това си береш от тези, които са по-ниско".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 OMG WTF

    0 0 Отговор
    О да, изобщо не е заради парите. Човека явно не иска да печели трофеи...